Aangenaam

Als jonge creatieveling heb ik het geluk om met veel mensen en bedrijven aan de slag te zijn. Mensen typeren me als all-round online consultant. Nuchter, oplossingsgericht en met een eigen wil.
over w3

Contact Info

opleidingen in Hoogstraten

OPLEIDINGEN
gepland en op vraag

Ook voor 2019 hebben we een interessant aanbod opleidingen. Basis computergebruik, programmeren, webdesign, SEO trends 2019, hoe omgaan met de overload aan informatie ... Inschrijven kan op dit ogenblik enkel voor onderstaande opleidingen.

Webdesign

Start: 13 maart 2019

We gaan back to basics, pure HTML en CSS. Of je nu staks aan de slag gaat met een CMS systeem (wordpress, prestashop ...) of vanuit kladblok je creatie begint te coderen, je zal altijd de oertags en -code nodig hebben.

De lessen gaan door in Hoogstraten in beperkte groep zodat persoonlijke begeleiding mogelijk is. Tussen 12u30 en 13u00 is er ruimte om samen met mij even naar jouw code te kijken indien je problemen ondervindt. Het doel van de lessenreeks is om na 20 uur een eigen website te hebben.

Level: verkenner en beginner
Lesomvang: 20 uur
Lesdag: 10 woensdagen tussen 13u en 15u
Capaciteit: 10 personen vanaf 12 jaar
Prijs: 250 euro/pp excl. BTW

Vrij:: 1 van de 10 plaatsen (zo goed als volzet!)

De prijs omvat alle lestijden, een eigen domeinnaam, emailadres(sen) en onbeperkte webruimte.

Overload

Datum: 25 mei 2019

Hoe organiseer je je dubbelleven? Je smartphone eist tot 2 uur schermtijd per dag op, je huishouden smeekt om aandacht en je werkt slorpt energie. Langs alle kanten word je bestookt met meldingen, triggers, reclame, mails, opdrachten ... Elke dag minstens 1 nieuwsbrief in je mailbox. Ik snap dat u lacht, het zijn er meer... véél meer. Hoe beperk je je mails? Nieuwsbrieven? Hoe regel je je online privacy?

Je maakt kennis met achterpoortjes, instellingen, apps en tips die je meteen kunt toepassen. Je staat de volgende ochtend gegarandeert anders op!

Doelpubliek: 18 - 99 jaar
Duur: 2,5 uur met pauze
Lesdag: 25 mei 19u12 - 21u42
Capaciteit: 20 personen
Prijs: 20 euro/pp

Vrij:: 8 van de 20 plaatsen (nog plaats!)

De prijs omvat de presentatie, een drankje tijdens de pauze, een syllabus en ondersteuning (mail) achteraf.

Word expert.

Datum: 19 juni 2019

In wat? Awel, in WORD. We overlopen verschillende mogelijkheden van het programma en komen op 3 uur tot een mooi en professioneel document.

We gaan veel verder dan het lettertype aanpassen of een afbeelding invoegen. We nemen je mee in het lint van WORD en komen de meest knappe knoppen tegen. We leren je hoe je het programma voor jou kunt laten werken in plaats van andersom.

We vragen basis voorkennis, dit komt er doorgaans op aan dat je er al mee gewerkt hebt.

Ervaring: je hebt er al mee gewerkt
Doelpubliek: iedereen
Duur: 3 uur met pauze
Lesdag: 19 juni 13u00 - 16u00
Capaciteit: 20 personen
Prijs: 20 euro/pp

Vrij:: 8 van de 20 plaatsen (nog enkele plaatsjes!)

De prijs omvat alle onkosten, een drankje en deelnemers certificaat.