Aangenaam

Als jonge creatieveling heb ik het geluk om met veel mensen en bedrijven aan de slag te zijn. Mensen typeren me als all-round online consultant. Nuchter, oplossingsgericht en met een eigen wil.
over w3

Contact Info

WEBDESIGN
van code tot tacktisch plan

Toegegeven... de enige reden dat ik een aparte pagina aan 'webdesign' besteedt, is om beter te scoren in de google ranking op de zoekwoorden webdesign, website, webdesign Hoogstraten en website Hoogstraten. Dat is tevens de reden waarom je die woorden soms aan het begin van de zin, in een titel, in het rood (met link) of in het vet ziet.

Ziezo, al meteen tacktisch!

Als ik daarenboven even tegen eigen winkel mag spreken, verdeel je budget voor 'online' zo danig dat webdesign niet je grote kost wordt. Offertes van 4 à 5000 euro voor een gewone website zonder veel tierlantijntjes is naar alle waarschijnlijkheid voor uw zaak niet rendabel.

We adviseren steeds om je 'online' budget te spenderen aan marketing en communicatie, je website bij de potentiële klant krijgen.


responsive webdesign
0%

webdesign op maat
0%

SEO binnen onze mogelijkheden
0%

overleg
0%

If you think math is hard try webdesign.

Vanuit het hartje van Hoogstraten creëren we websites voor verschillende ondernemeningen. Een goede website spreekt aan, is zuiver van code, aangepast aan elke scherm (responsive webdesign), is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en vertelt duidelijk wie je bent en wat je doet (communicatie).

Wij coderen haast uitsluitend vanuit zuivere HTML en zijn afgestapt van alle grote CMS platformen waarmee je je website zelf kunt aanpassen. De praktijk leert dat het de website enkel maar vertraagd, gevoeliger maakt voor hackers en eigenlijk de creativiteit van de webbouwer ondermijnt.

0
projecten
0
klanten
0
werkdagen
0
koffies